Registru jurnal pt. incasari si plati

Acest ecran permite listarea Registrului jurnal de încasări și plăți, document obligatoriu pentru evidența contabilă în partidă simplă.


Din partea de sus a ecranului se va putea alege perioada pentru generarea registrului jurnal de încasări și plăți. Informaţiile afişate pot fi filtrate în funcţie de tipul operației sau de activități, dacă au fost definite în ecranul "Grupe" și ați încadrat operațiunile pe acestea.

Câmpurile "Nr. start" și "Pagina start" permit schimbarea numărului curent și a numărului paginii de început, în vederea generării registrului în continuarea unuia precedent.

Bifarea câmpului "Cu explicatie extinsa" va adăuga informații suplimentare în câmpul "Explicatie" pentru înregistrările afișate în ecran.

Tipărirea registrului se face prin apăsarea butonului B Tiparire


Observații:


  • Datele afișate sunt preluate din înregistrările operate prin casă sau bancă, în ecranul Casa / Banca / Deconturi, în funcție de tipul de operație. În cazul în care există înregistrări pe un tip de operație care nu are bifată opțiunea "Preluat in RJIP", în ecranul Tipuri operatii, aceste nu se vor regăsi în registru.
  • În cazul în care societatea este plătitoare de TVA, sumele din registru vor fi cele fără TVA, conform legii.