FGO

Serviciul de facturare gratuit online FGO este realizat în colaborare cu i-Tom Solutions. Prin acesta puteti emite facturi pe site-ul FGO.ro, facturi care pot fi preluate automatizat în SAGA.


În ecranu Import date regăsiți butonul cu ajutorul căruia veți efectua sincronizarea cu FGO.ro. La prima accesare va apărea o fereastră de conectare în care trebuie să fie completate utilizatorul și parola aferente licenței SAGA și adresa de email a persoanei care emite facturi online.
La apasarea butonului "Trimitere mail de conectare la FGO", la adresa de mail completata se va trimite o invitație prin care se poate crea un cont gratuit pe FGO.ro, avand deja completate nomenclatoarele de clienți și articole preluate din SAGA.
După adăugarea contului de către persoana care emite facturi, la accesarea linkului FGO din program va aparea un ecran cu facturile emise online, care trebuie importate.
Articolele sau serviciile introduse direct pe FGO.ro se pot importa dacă există licența pentru partea de stocuri, după completarea tipului de articol corespunzator în ecranul de import din FGO.
Din FGO se pot importa documente de tip ieșiri, intrări, încasări și plăți. Nomenclatoarele (clienți, furnizori și articole) se sincronizează automat.

Există și opțiunea de salvare a datelor online (în cloud).

În ecranul "Intretinere BD", bifarea opțiunii "Cu salvarea datelor pe FGO.ro" va avea ca efect efectuarea unei copii de siguranță a bazei de date online. Este necesar ca firma pentru care se efectuează salvarea să fie conectată la FGO.ro. Restaurarea datelor salvate online se poate realiza din ecranul "Intretinere BD", pagina "Restaurare->Arhive FGO.ro".