Filiale

Opțiune a meniului "Fisiere", vizibilă în program doar după bifarea opțiunii "Această societate are filiale/ puncte de lucru", din ecranul Configurare societati - Setari diverse.

Acest ecran va fi utilizat pentru definirea sediilor secundare, cu mai mult de 5 salariați, ce au CIF propriu, în vederea declarării impozitului defalcat în D112. Odată configurate filialele, o noua coloană cu denumirea "Cod fiscal filiala" va fi disponibilă în  ecranul Salariati. Astfel, fiecărui salariat i se va putea atribui filiala de care aparține.


Semnificația coloanelor și modul de completare
  • Cod fiscal - codul fiscal atribuit sediului secundar.
  • Adresa - adresa sediului secundar. -opțional

Butoanele funcționale din acest ecran și modul de operare al datelor (adăugarea, modificarea, ștergerea) au fost prezentate în secțiunea Consideratii generale.


Observații:


  • Această opțiune se folosește doar în scopul descris mai sus, dacă doriți evidențiere punctelor de lucru, cu/fară CIF propriu, în scopul tipăririi statului de plată defalcat pe puncte de lucru, este necesar să completați coloana "Punct de lucru" din ecranul "Salariati".
  • Nu este necesar să atribuiți codul fiscal completat în ecranul "Configururare societati" salariaților ce desfășoară activitatea la sediul principal, chiar dacă acesta apare în lista derulantă din coloana "Cod fiscal filiala".

Vezi şi: