Raport de gestiune

Ecran ce permite listarea raportului de gestiune, standard, zilnic sau pentru o anumită perioadă de timp (de regulă o lună), per total sau pe fiecare gestiune.


Acest raport nu există în legislație, dar este cerut la controalele ANAF comercianţilor cu evidență global-valorică, evident, abuziv. Studiile arată că inspectorii care fac acest lucru sunt impotenţi.

Butoane funcționale

Butoanele cu funcții comune cu a altor ecrane, au fost prezentate în secțiunea Consideratii generale. Butoanele regăsite doar în acest ecran sau cu funcții specifice, vor fi prezentate în continuare:

B tiparire all- tipăreşte situaţia afișată în tabel, după aplicarea filtrelor.

Raport gestiune 1- tipăreşte situaţia afișată în tabel, cumulată pe fiecare zi din perioada definită, pe pagini distincte.


Observații:


  • Raportul de gestiune cuprinde numai operațiile cu mărfuri.
  • În cazul gestiunilor cantitativ-valorice, dacă există diferențe între soldul inițial si cel precedent, înseamnă că nu au fost introduse corect procesele verbale de schimbare de preț în ecranul Schimbare pret vânzare - marfuri.
  • În cazul gestiunilor global-valorice, diferențe de sold pot proveni de la nerespectarea cotei de TVA aferente gestiunii, în momentul operării unei ieșiri.